Medezeggenschap: iedereen denkt en doet mee

Een krachtige organisatie heeft inzet en betrokkenheid nodig van iedereen. Daarom is gezonde medezeggenschap zo belangrijk. Dat kan via een sterke OR (Ondernemingsraad), maar ook via een Personeelsvertegenwoordiging (PVT) of nieuwe vormen van medezeggenschap die SBI Formaat mede ontwikkelt.

Is er een training nodig om wegwijs te raken binnen het OR-werk? Of wilt u zich juist verder verdiepen? SBI Formaat is marktleider in medezeggenschapsscholing. Met uw vragen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben het grootste aanbod open trainingen, bieden maatwerktrainingen voor uw hele OR en advies op maat.

Met ruim 70 professionals die u kunnen begeleiden, vindt u altijd een trainer, (organisatie)adviseur of coach die u met uw specifieke vraag kan helpen en past bij uw organisatie! Zo hebben wij een team van (organisatie)adviseurs, een EOR-Service die Europese Ondernemingsraden ondersteunt, gecertificeerde coaches, een speciaal team Arbeid & gezondheid en een grote groep trainers met specifieke kennis van uw sector.

En voor een snel en deskundig antwoord op korte vragen over uw OR praktijk kunt u (gratis) terecht bij onze OR Advieslijn: 0343-47 34 73.

Maak uw keuze

U kunt hieronder een thema kiezen waar u mee aan de slag wilt of via de Direct naar link naar een specifieke dienst van ons.
Wilt u liever persoonlijk contact? Bel 0343-47 33 33 

​ ​