Wie zijn wij?

SBI Formaat is in staat mensen te activeren en hun uiteenlopende belangen te verbinden en samen arbeidsverhoudingen te vernieuwen. We versterken het zelf leren en doen en de ontwikkeling van participatie en emancipatie van mensen, niet in de laatste plaats door het bevorderen van de kwaliteit van alle medezeggenschap. Onze trainers en adviseurs stimuleren dan ook de dialoog tussen OR en management en werknemers en leidinggevende. Ook begeleiden wij werknemers die op het bedrijf extra steun nodig hebben om zelfbewust te functioneren. Het deskundige netwerk waar wij onderdeel van uitmaken zorgt ervoor dat we kunnen bogen op bijzondere kennis van arbeidsvraagstukken.

Wij werken met ruim 40 vaste OR-trainers en adviseurs, die op verschillende terreinen gespecialiseerd zijn, zowel sectoraal als in vakinhoudelijk. Voor u als klant  betekent dit een optimale invulling van uw behoeften en een resultaat waar u zeer tevreden over zult zijn. Onze trainingen en cursussen zijn CEDEO-erkend, wij zijn lid van NRTO, ISO en SCOOR-gecertificeerd.

Traint u ook graag in een aangename sfeer? SBI Formaat is gevestigd op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Omgeven door mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug, en in de gastvrije atmosfeer van ons landgoed, kunt u zichzelf optimaal ontwikkelen.

Trainingen SBI Formaat

MEDEZEGGENSCHAP

Medezeggenschap: iedereen denkt en doet mee


Een krachtige organisatie heeft inzet en betrokkenheid nodig van iedereen. Daarom is gezonde medezeggenschap zo belangrijk. Dat kan via een sterke OR (Ondernemingsraad), maar ook via een Personeelsvertegenwoordiging (PVT) of nieuwe vormen van medezeggenschap.  Als marktleider in de medezeggenschap kunnen wij snel en flexibel inspelen op de snelle veranderingen in de medezeggenschap. 

  Open trainingen SBI Formaat    Maatwerk trainingen SBI Formaat

HRM

 
De medewerker: de drijvende kracht in uw organisatie


Medewerkers zijn en blijven de drijvende kracht in uw organisatie. Hun kennis, vaardigheden en motivatie moeten ook morgen bij uw organisatie passen. Zet samen in op duurzame participatie om dat voor elkaar te krijgen. En schakel SBI Formaat in om veranderingen te realiseren. Bijvoorbeeld door directie, HRM, OR en andere medewerkers met elkaar in gesprek te brengen en duidelijk te krijgen waar zij staan en welke rol zij kunnen spelen. Wij bieden gerichte trainingen, coaching en begeleiding om medewerkers in de hele organisatie te helpen hun doelen te bereiken.

 

Wij beschikken over een grote kennis van de werknemersmarkt en dit merk je in onze trainingen. Deze inzichten nemen wij mee in onze trainingen voor mensen uit het HR werkveld.  

 

HRM dienstverlening SBI Formaat 

 

ARBO

 

Goede arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor uw hele organisatie en alle medewerkers. Maar ook werk dat soms lastig en complex is. Hoe krijgt u arbo en gezondheid op de agenda? Hoe overtuigt u medewerkers ervan om veilig en gezond te werken? Hoe zorgt u dat medewerkers gezond, veilig en met plezier kunnen werken. Op welke arbo-aspecten moet u op letten bij het invoeren van andere werkconcepten, zoals bijvoorbeeld zelfroosteren of het nieuwe werken. En duurzame inzetbaarheid, hoe geeft u daar een praktische invulling aan? 

Bij ons expertiseteam Arbeid & Gezondheid kunt u terecht met al uw arbovragen, voor begeleiding, een cursus of een (schriftelijk) advies. De trainers/adviseurs zijn ervaren vakmensen die beschikken over een ruime expertise op het gebied van arbeidsomstandigheden en medezeggenschap. Zij kennen de dagelijkse praktijk in organisaties en spelen daar naadloos op in. 

 

ARBO dienstverlening SBI Formaat

 

Organisatieadvies SBI Formaat

Soms zijn er onderwerpen die complex zijn of waar u gewoonweg niet in thuis bent. SBI Formaat heeft een aantal gespecialiseerde adviseurs die u kunnen helpen in deze complexe materie. Wij zoeken de specialist die bij u past.


Onze organisatieadviseurs

 

 

Organisatieadvies SBI Formaat

 

 

Coaching SBI Formaat

Haal het beste uit uzelf
  • Heeft u  kennis in huis, maar slaagt u er niet in om daarmee tot de gewenste resultaten te komen?
  • Weet u wat u wilt bereiken, maar loopt u in de praktijk steeds tegen dezelfde obstakels aan?
  • Heeft u het gevoel dat u niet verder komt ondanks uw inspanningen?

Dan is coaching wellicht de manier om uw doelen te bereiken. Wij hebben een groot aanbod hebben aan gecertificeerde coaches. Deze coaches bezitten allemaal eigen methodieken en zijn werkzaam in verschillende branches en sectoren. Hierdoor vindt u altijd de coach die bij u en uw organisatie past.  

 

Coaching Mens en Organisatie   Coaching Medezeggenschap

Heeft u interesse in één van onze trainingen of wilt u meer informatie over de prijswijziging? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact SBI Formaat