SBI Formaat werkt op regelmatige basis voor diverse klanten, zoals:

 

           
           
           

 

Quotes/referenties:

De finesses van de arbowet
"Carolina weet ons de finesses van de arbowet aan te reiken en heeft ons geadviseerd bij de uitvoering van de dagelijkse praktijk door de VGWM-commissie actief en proactief te coachen. Een professionele aanpak waar het bij arbeid en gezondheid om gaat, die aanpak krijg je bij SBI Formaat" ​​

Flexibel en actueel
"Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met SBI Formaat. Wij werken al een aantal jaren samen, zowel voor trainingen op maat als open inschrijvingen. Onze ervaringen zijn zeer positief, de kennis van de trainers is actueel en zij weten goed in te springen op de behoeften van de deelnemers.


Wij hebben het afgelopen jaar een aangepaste incompany-versie van de opleiding Strategisch sturing geven aan de OR gevolgd. Deze training heeft alle OR-leden veel inzichten opgeleverd, waardoor wij als gehele OR een stap vooruit hebben gemaakt in de relatie en in de gespreksvoering met onze bestuurder. De organisatie is heel flexibel met onze leerbehoeften omgegaan en heeft het programma precies op maat aangepast. De trainer voelt de groep goed aan en weet de trainingsdagen op zo’n manier in te vullen dat ieder OR-lid er het maximale uithaalt."

Strategische interactie
"Wij werken al jaren samen met SBI Formaat. We zijn zeer tevreden over de op maat aangeboden trainingen als ook de open inschrijvingen. Vooral bij de trainingen op maat weten de trainers al heel gauw waar het precies om gaat en weten dit heel mooi in een interactief scholingsaanbod te verwerken.


De afgelopen anderhalf jaar hebben we met onze OR de leergang ‘Strategisch sterker’ gevolgd. Deze leergang heeft onze ondernemingsraad de tools gegeven om een volgende stap te maken in het strategisch denken en handelen. In het goede contact merken we ook de betrokkenheid van de trainers bij het proces van onze OR en dat ervaren we als heel prettig."

Een aantal medewerkers van Abrona heeft na het volgen van de strategische leergang bij SBI Formaat zelfs een speciaal lied geschreven. De tekst kun je hier lezen.

Bijeenkomst voor managers en medezeggenschap
“De samenwerking met het MT loopt goed, we begrijpen elkaar. De ondernemingsraad wordt steeds vaker uitgenodigd om bij ontwikkelingen/onderwerpen die spelen aanwezig te zijn, en ontwikkelt daarmee haar rol als procescoördinator.”
- Beatrice Ungerer (Ambtelijk secretaris)

Aanrader

"Wij als Centrale Ondernemingsraad zijn enthousiast over deze training. Mocht je in welke vorm dan ook in de communicatie vragen, obstakels ondervinden: zeker een aanrader. De trainer Juliette van der Mheen wist ons te leiden, boeien en ook te overtuigen op een originele manier.


Wat een verademing om op deze manier meegenomen te worden in wat voor een ieder vaak moeilijk is: hoe maak je verbinding, hoe geef je feedback. Hoe komt het dat je denkt dat de ander je begrijpt en je ineens midden in een conflict belandt.

Op een duidelijke, opbouwende manier in verschillende vormen hebben wij de onderwerpen behandeld."

Leren en verbinden
“Een gerichte opleiding met aandacht voor kennis, vaardigheden en de (verdere) invulling binnen Nyrstar Budel. De vertrouwenspersonen en leden van de klachtencommissie vonden de training erg leerzaam en vonden het fijn dat ze samen op konden trekken. Inmiddels hebben zij zich breed binnen Nyrstar Budel bekend gemaakt.”
- Rob Timmermans (Head Training & Development)